Visfileren - branchecertificaat
Organisatienaam: | Tender College Velsen |
Categorie: | branche certificaten |
Omschrijving: | Cursus verzorgt door het Tender College in IJmuiden gericht op het behalen van het branchecertificaat Visfileren. |
Contactinformatie: | Ron Pluimert |
Locaties: | Tender College Velsen |
Doel: | De deelnemer maakt op een interactieve manier kennis met verschillende producten ( vis) door te kijken, te ruiken, te proeven en actief bezig te zijn. De deelnemer krijgt een goed beeld van het werken met versproducten (vis ). |
Doelgroep: | Leerlingen bovenbouw praktijkonderwijs en VSO van 15 tot en met 18 jaar. |
Overige: | Mensen die geholpen moeten worden om eventueel verder te gaan in de vis. 18 jaar tot en met 25 jaar. |
traject_aanbod: | Praktijkgerichte lessen op het gebied van vis waarbij de nodige theorie met eenvoudig taalgebruik wordt aangeboden, waarbij zo veel mogelijk met visuele hulpmiddelen wordt gewerkt. |
Duur: | 4 dagdelen van 3 uur. |
Bijzonderheden: | Maximaal 12 deelnemers. In 4 modules is er een korte uitleg theorie, praktijk vis – fileren van platvis en rondvis, bereiden vis – o.a. gebakken kibbeling, opruimen en schoon maken en nabespreken praktijkles. |
Procedure aanmelding: | Via de school (Tender college) in het kader van ESF. SVO vakopleiding Food is de organiserende instantie. |
Meer informatie: | SVO - vakopleiding Food www.svo.nl info@svo.nl |
Website: | www.svo.nl |
Richtingen:
vakkennis
vis fileren
Kenmerken:
certificaat
Terug naar de zoekpagina